top of page

Tine, Grafisk
Designer, 49 år.

Jeg har i mange år døjet med smerter i mine arme og skuldre pga. stillesiddende arbejde foran computeren. Gennem tiden har jeg prøvet mange forskellige behandlere, men efter jeg er startet hos Rune, er jeg for første gang fuldstændig smertefri. Jeg oplever et markant forbedret velvære - både fysisk og psykisk. Rune behandler kroppen som en sammenhængende organisme, og selvom jeg ikke fatter, hvorfor han roder med min ankel eller min mave, når det nu er min arm, der bøvler, så får han ikke bare smerterne væk. Han får mig også helt ned i kroppen på en måde, jeg ikke kan beskrive som andet end vederkvægende. Det er yderst vanedannende.

Sophie, konsulent, 28 år.

Igennem de sidste par uger er jeg blevet behandlet af Rune. Det har været en kombination af kropsterapi og auriculoterapi (øreakupunktur). Formålet har været at slippe af med nakkespændinger og hovedpine. Behandlingerne har været meget effektive og fokus har været på at få hele kroppen i balance. Jeg har lært meget mere om, hvordan kroppen hænger sammen, og hvordan smerter et sted kan skyldes ubalance et andet sted. Efter hver session er jeg gået der fra lettet, og med et højere energiniveau end da jeg kom. Ydermere fik vi  med særligt auriculoen liv i en storetå, der ikke har været forbindelse til i 1,5 år efter en rygskade. Jeg kunne virkelig mærke at der kom gang i hele kroppen.

Tak

Lars, Direktør, 46 år.

Efter en overbelastningsskade døjede jeg med smerter i mit håndled. Et længere forløb hos en fysioterapeut hjalp ikke; det gjorde derimod et besøg hos Rune. Jeg er blevet behandlet af ham en enkelt gang og mit håndled er nu helt fri for smerter for første gang i over et år.

Sinnet, 13 år

Rune... han er sådan en venlig munk.

Louise, Organisations-udvikler, 56 år.

Jeg fandt tilfældigt frem til Rune gennem et Downtown tilbud - et tilfælde, der åbnede døren til en for mig absolut ukendt verden. Jeg har modtaget mange former for behandling i mit liv, men det er første gang, jeg har oplevet, at en behandling i den grad har taget sig af både min krop og sjæl på én gang, og at jeg faktisk kunne mærke denne sammenhæng. Det var lidt 'farligt' i begyndelsen, fordi jeg ikke forstod de signaler min krop sendte mig, og fordi det gjorde pokkers ondt indimellem! Men åndedrættet blev en god samarbejdspartner, og jeg er blevet hjulpet på flere planer: generel velvære, Led med slidgigt er åbnet og smerter mindsket og traumer i kroppen forløst. Men det mest fantastiske er nok, at jeg sammen med homøopatisk medicin har kureret min astma og er fri af medicinen. Jeg tog det sidste hiv Symbicort for knap 1½ år siden, og er i dag uden symptomer!

Jeg har gået til behandling i knap 4 år og træning i et par år. Havde det ikke været for Runes absolutte integritet og skønne form for humor, havde jeg nok ikke fået åbnet døren - han har min varmeste anbefaling.

Morten, Sanger, 41

Runes behandlinger har givet mig en større bevidsthed om kroppens signaler. Hver gang mærker jeg glemte reaktioner på lives op og nedture, som Rune nænsomt og respektfuldt dykker ned i, for derefter at give mig mulighed for at give slip. 

Mikkel, Ingeniør og Triathlet, 29 år.

Med 15 timers ugentlig træning er både fysisk og psykisk balance vigtig. Jeg bruger body-sds som ser tingene i en helhed. Rune hjalp mig med en dårlig fod ved blandt andet at løsne op for den øverste del af ryggen, og jeg har kunnet genoptage min løbetræning.

Birgit, Pensionist, 69 år.

Hej Rune. Jeg sender dig hermed en venlig og taknemmelig tanke. Du gik hårdt til stålet i mandags, men det var så godt, at jeg nærmest sprudlede af energi resten af dagen - og bedst af alt, så har jeg det meget meget bedre i muskler og led efter den omgang. Så nu er jeg klar til at indtage Kroatien. Jeg booker næste tid online. Tusind tak og energiske hilsner.

Henrik, Erhvervs-psykolog, 53 år.


Rune er et af mine absolut bedste professionelle bekendtskaber, og jeg forsøger at få nå forbi ham, når han er i Århus.  Uanset om jeg kommer med ondt eller bøvl et specifikt sted eller “bare” skal have en behandling for velværets skyld, går jeg altid derfra med en træt, varm og super god følelse i kroppen. Rune udstråler kompetence og er god til undervejs at forklare, hvad det er han gør og hvorfor. Han formår samtidig balancen i ikke at snakke konstant, men give ro. Det er tydeligt for mig, at Rune har forstand på det, han foretager sig. Samtidig sætter jeg stor pris på hans syn på den måde krop og psyke spiller sammen, og hans gode måde at forklare det på. Rune har en særlig evne til at snakke om, hvad uhensigtsmæssig levevis betyder for kroppen uden på nogen måde at virke fordømmende. Og vi kommer udelukkende ind på det, hvis det er mig, der bringer det på bane 😀 Han er også god til at skabe tillid. God til at skabe en tryg, humoristisk og nærværende atmosfære, hvor det hele tiden er med en helt perfekt professionel indstilling.

Charlotte, Pens. Sognepræst, 72 år.

For et par år siden begyndte en gammel knæskade at genere mig. Jeg kontaktede Rune, og han hjalp med at afbøde de værste gener - og smerter.
Samtidig trænede jeg led og muskler med en fysioterapeut i et forsøg på at undgå operation. Jeg måtte give op, og fik for et halvt år siden et nyt højre knæ.
Alt har gjort ondt i det sidste år. Mens jeg ventede på operationen kunne jeg slet ikke gå. Måtte tage en taxa over meget korte afstande, fik skæv ryg og haltede, fordi hele min højre side var sunket sammen. Alt gjorde ondt, jeg kunne nærmest kun ligge på maven, når jeg skulle sove.
Igennem hele forløbet har Rune hjulpet mig, både før og -allerede kort tid -efter operationen. 
Selvfølgelig har jeg selv trænet, men det er skønt at få strukket muskler og sener, så man føler, at der kommer plads og balance i kroppen. Mine ben er igen lige lange, hoften ikke skæv mere. Jeg kan igen gå normalt, vandre og cykle lange ture, og falder i søvn om aftenen uden smerter.
Konsultation hos Rune med alt det han kan og véd er guld værd, når man går igennem en periode, hvor kroppen er belastet. 

Jesper, Mindfulness Instruktør, 53 år.

Jeg har ikke følt mig så smidig i nakke og overkrop i lang tid. Tak for dit dygtige menneske. Glæder mig allerede til næste gang. Og sikke et boost. Der er virkelig blevet plads i kroppen.  

Henrik, Brandmand og Kropsterapeut Stud, 47 år.

Stor tak til Rune Krogshede, der i dag havde overskud til at frigøre en nakke på en af mine klienter - fantastisk at se dig arbejde med sådan et overskud i din behandling og efterfølgende en taknemmelig klient.

Jesper, Udviklings-
konsulent, 48 år.

Igennem tre år er jeg blevet behandlet af Rune. Først med body sds og senere med en kombination af kropsterapi og akupunktur. Formålet har været at sænke stress niveauet og øge min performance som cykelrytter. Behandlingen er yderst kompetent og selskabet med Rune er afslappende og roligt. Han tager altid "dampen" af systemet, så du kommer ud som født på ny efter en behandling. Jeg medgiver Rune mine bedste anbefalinger.

Thomas, Projektleder,

46 år.

Rune Krogshede er en dedikeret kropsterapeut. Han er uforlignelig dygtig og meget professionel til at mærke kropslige spændinger og ubalancer - og påvirke med præcision. Han har relativt hurtigt og effektivt fået bugt med mine skavanker, som jeg forgæves har forsøgt at komme til livs med igennem fysioterapi, kiropraktik og massage igennem mange år. Meget effektivt. En varm anbefaling.

bottom of page